Kuharske delavnice

Kadarkoli so ljudje poskusili moje rastlinske jedi, sem največkrat od njih slišala kako bi jedli rastlinsko, v kolikor bi jim nekdo tako kuhal.

Zavedam se, da smo praktično vsi rastli ob (učenju kuharije) konvencionalne kuhinje, kar pomeni, da tudi kdorkoli želi jedi pripraviti popolnoma rastlinske, torej BREZ kakršnihkoli živalskih sestavin, je težava.

Tudi sama sem se bila primorana priučiti kaj in kako uporabljati (kot kje dobiti) sestavine rastlinskega izvora, kaj oz kako nekaj ‘nadomestiti’ – čeprav sama pravim, da ne gre za nadomestitev, temveč za drug ‘vzorec’ kuhanja, ki pa nam ni priučen, torej potrebujemo prvo seznanitev s sestavinami rastlinskega izvora, torej znanje. Zato pri svojih kuharskih delavnicah podam prvo ravno to – znanje iz prakse, kot nato gremo na praktičen del kuhanja, ki nas popelje v raznolikost rastlinskega oz veganskega izredno okusnega in raznolikega prehranjevanja. Zagotavljam vam, da boste nad okusi navdušeni!

Bioway kuharske delavnice - juha

Na delavnici boste tako deležni ‘kepice več’, katera izhaja iz praktičnega življenjskega izkustva s čim vse sem se sama kot začetnica pred mnogimi leti srečevala in kako sem rešila, se (na)učila, … ter vam s tem podala mnogo rešitev; tudi kako nek recept ‘poveganiti’.

Kuharska delavnica torej ni le ‘podaja’ nekih receptov, temveč predvsem praktično znanje. Edino tako se, verjamem, svet v nabor lastnih idej kuhanja lahko ‘odpre’, poglobi. S pridobitvijo znanja iz izkušenj iz prakse.

Odgovorila pa bom tudi na vaša vprašanja glede veganstva, saj sem tudi mentor v Slovenskem veganskem društvu, kjer občasno delujem tudi kot prostovoljka na različnih dogodkih.  

Prijavite se na kuharsko delavnico kjer boste dobili vse to in tudi odgovore na vaša vprašanja, saj so moje delavnice poleg praktičnega znanja v kuhanju prepletena tudi z mojim bogatim znanjem iz prakse, ko sem se soočala z začetki svoje veganske poti. 

Kuharske delavnice obsegajo različne tematike. Naj ti tokrat zaupam eno; kako porabiti ‘ostanke’ hrane, da ne zavržemo hrane, temveč uporabimo za novo jed.

Vabim te, da se s pomočjo spodnjega obrazca prijaviš na obveščanje o mojih delavnicah s tematiko, kot termin, da se lahko nato tudi srečamo na kakšni in skupaj skuhamo kaj odličnega, preprostega, a okusnega, kot kaj prediskutiramo, predvsem pa se naučimo.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Kako bomo varovali in obdelovali vaše podatke? Preberite si našo politiko varovanja osebnih podatkov :
0
    0
    Tvoja košarica
    Tvoja košarica je praznaVrni se v trgovino