Rastlinski catering

Smernica oz rdeča nit v ponudbi svojega cateringa katerega vam nudim je, da vašim gostom oz udeležencem vašega dogodka ponudimo skozi dogodek okusno in domačo pogostitev katera bo pričarala nepozabne spomine na odlične okuse pri okušanju rastlinske hrane, katera vemo, da zaokrožuje vsak dogodek, druženje v prijetno in nepozabno izkušnjo, riše prijetne in nepozabne trenutke, kar je bistveno za vaš dogodek, da si ga bodo vaši gostje zapomnili, vi pa s tem naredili svojstven pečat nanje.

Catering se postreže v pridihu naravnih materialov, lično postreženo, nevsiljivo, a hkratno pritegne poglede, vzbudi tek, ter prijetno druženje in klepet, poslovne ali sproščene (do)govore ob prijetnem okušanju okusne in domače hrane z namazi lastnih receptur Bioway® in receptov različnih peciv, sladic (tudi v kozarčkih), kot slastnih toplih sendvičev, jedi na žlico, lastne izdelave seitana iz katerega so narejeni zrezki, hišni cmoki, omake, različne gril in sadne palčke/nabodala,… 

Obseg celotne ponudbe je rastlinska, kar je logično glede na mojo poslovno pot do katere sem prišla skozi svojo zgodbo (klikni TUKAJ in preberi zgodbo), ko sem zbolela za izredno redko presnovno motnjo, torej v ponudbi ni sestavin živalskega izvora. Celotna ponudba je torej veganska.

Tanja Toplak - Bioway catering

Seveda pa z veseljem sodelujem tudi kot dodatna (catering) ponudba veganskih opcij na dogodkih, kjer je sicer vsejeda ponudba oz vam pripravim rastlinsko ponudbo za postrežbo na vašem dogodku za vaše vegetarijanske oz veganske udeležence, kateri so danes že na vsakem dogodku. Tako ne boste imeli dileme kaj in kako jim postreči.

Velja omeniti, da mi je blizu zero waste, kar pomeni, da slednje upoštevam tudi pri ponudbi svojega cateringa kateri je pripravljen po načelih zero oz vsaj les waste v kolikor ni drugače mogoče.

Vabljeni, da se spoznamo, ter izpeljemo vaš uspešen dogodek za vaše goste, ki bodo okušali odlično rastlinsko hrano in bili nad njo, kot prijazno postrežbo,  navdušeni in bo tako dogodek tudi iz tega področja nepozaben. 

Bioway Tanja Toplak veganski golaž
Bioway Tanja Toplak fingerfood catering kanapeji
Bioway Tanja Toplak sladica kaki
0
    0
    Tvoja košarica
    Tvoja košarica je praznaVrni se v trgovino